9 Μαρ 2012

Κρυφός γκέι θέλει να βιάσει τον στρέιτ φίλο του κολλητού του


Αγαπημένες νεράιδες

σας στέλνω μήνυμα γιατι είμαι πολύ εκνευρισμένος. Ακούστε το πρόβλημά μου.

Είμαι ένας καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος που διατηρώ εδώ και χρόνια μια σχέση με ένα καταπληκτικό παιδί με το όποίο το σεξ είναι μέτριο, αν και το θέμα μου δεν είναι αυτο.

Εδώ και καιρό σκέφτομαι ερωτικά ένα στρέιτ φίλο μου. Το παιδί είναι πολύ μαλάκας. Αλαζόνας υπερόπτης, εκνευριστικός, μέτρια όμορφος, αλλά απόστευτα σεξυ. Αν δεν ήταν φίλος του κολλητού μου ούτε να τον φτύσω δε θα θελα.

Ο κολλητός μου δεν ξέρει ότι είναι γκέι, όπως και κανείς άλλος, πλην του γκόμενού μου και ενός κοινού μας φίλου. Εχω πετύχει μέχρι τώρα να διατηρώ δύο ξεχωριστές ζωές: τη ζωή του γκει-Γιώργου, που κάνει σεξ συχνά, περνά καλά, είναι άνετος και γνωρίζει κόσμο και τη ζωή του "¨στρέιτ" Γιώργου, που υποκρίνεται στους φίλους και στη δουλειά του.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο τύπος, αυτή η ελλεινή ασχημοκαυλόφατσα μου ξυπνά άγρια πάθη. Κάθε φορά που βλέπω την άθλια μουτσούνα του μου ρχεται να τον αρπάξω να τον φιλίσω κι αφού τον ξεσκίσω να τον χ@σω στη μάπα. Θέλω να τον βάλω κάτω και να αρχίσω να τον σκίζω σα να μην υπάρχει αύριο.

Το θέμα μου είναι ότι κάτι τέτοιο, αν όντως είναι αυτός στρέιτ, μάλλον δε θα του αρέσει και υπάρχει και ο κίνδυνος να με κάνει βούκινο αν δε θέλει να ξεσκιστούμε. Εγώ είμαι ικανός να τον βιάσω αν χρειαστεί, αλλά μάλλον κατι τέτοιο είναι ποινικά κολάσιμο καιέίμαι βέβαιος ότι θα το αποδοκιμάζατε κι εσέις.

Τί να κάνω? Να τον πιάσω να τον δέσω κι αφού τον ξεσκίσω να φύγω μετανάστης στη Γερμανία ή να τα ξεχάσω όλα???

Στενοχωριέμαι μόνο που θα χάσω τη σχέση, τη δουλειά και τους φίλους μου

Τί λέτε

Καλέ, πού σε είχανε κρυμμένο εσένα; Τι καυλιάρικο μυαλό, τι λυσασμένες υποσχέσεις, τι γόνιμη φαντασία! Όλα τα συνδυάζεις και το σαδομαζοχιστικό του, και το βίαιο, και το τρυφερό, και το πάθος, και χύνεις και στη μάπα (ή μήπως εννοούσες να τον χέσεις στη μάπα, οπότε, ουάου, γίνεται ακόμη πιο kinky το σκηνικό). Παλιόπαιδο με έφτιαξες για τα καλά με τρεις κουβέντες μόνο. Αν ποτέ χρειαστεί να κάνεις αγριάδες με καμία Νεράιδα, έχε με στα υπόψιν!

Για τον φίλο του φίλου σου, αντίθετα με ότι πιστεύεις, εγώ ψηφίζω “ναι”. Να τον δέσεις, να τον βιάσεις και να μας φωνάξεις όλους να πάρουμε μάτι, ίσως και να βοηθήσουμε την κατάσταση όπως μπορεί ο καθένας και η καθεμιά μας. Ξέρεις, λιγάκι fisting, κανένα golden shower, τίποτε double anal έτσι για να του σπάσουμε τον τσαμπουκά του αλαζόνα και υπερόπτη, πλην όμως καυλόφατσα τύπου. Ο οποίος εννοείται, παρότι στρέιτ, μετά το τρελό happening θα δει το φως του, θα το γυρίσει σε κραγμένη αδελφή, τι λέω, εξαδέλφη και θα παίρνεται αβέρτα-κουβέρτα. Όσο για σένα, τι Γερμανίες και λοιπές σαχλαμάρες; Εδώ θα μείνεις. Θα αφήσω εγώ τέτοιο ταλέντο να ξενιτευτεί; Πο-τέ!

Φιλιά παντού,

Η Καλή Νεράιδα

Αγαπητέ καταπιεσμένε ομοφυλόφιλε,

Αν κατάλαβα το πρόβλημά σου είναι πώς να βιάσεις χωρίς να υποστείς τις συνέπειες του νόμου. Περί ηθικής ούτε λόγος. Ούτε για τον βιασμένο ούτε για το καταπληκτικό παιδί με το οποίο τα έχεις ούτε για το ότι ο υποψήφιος βιασμένος είναι φίλος του κολλητού σου ούτε τίποτα! Μάλιστα. Μπορείς, σε παρακαλώ, να γλιστρήσεις στην μπανιέρα απόψε και να σπάσεις το σβέρκο σου; Τόσα ατυχήματα συμβαίνουν (π.χ. ότι γεννήθηκες), γιατί αντιστέκεσαι;

Είναι φυσικό να κάνεις τέτοιες μαλακισμένες σκέψεις, αφού η συναισθηματική σου κατάσταση είναι χειρότερη απ’ την ελληνική οικονομία. Σχεδόν όλες οι κρυφαδερφές σαν κι εσένα αργά ή γρήγορα παθαίνουν ψυχολογική Φουκουσίμα, αφού είναι ανθρωπίνως αδύνατο ν’ αντέχουν να διατηρούν δυο παράλληλες ζωές: το πρωί καθωσπρέπει στρέιτ, το βράδυ ξεκωλιάρης γκέι. Τρελαίνεστε μ’ αυτή τη διπλή ζωή, τα αναρίθμητα ψέματα, τις επισφαλείς ισορροπίες: σε ποιον λέτε τι, να είστε συνέχεια με το άγχος μη σας μυριστεί κανείς, το άγχος μη σας πάρει κάνα μάτι... Το χειρότερο όμως, αυτό που σχεδόν πάντα σας ισοπεδώνει συναισθηματικά και σας κάνει άθλια παρέα και άξιους εξορισμού σε κάνα απομακρυσμένο προάστιο, είναι ότι ζώντας διπλή ζωή τελικά δεν ζείτε καμία: δεν έχετε κανέναν πραγματικό φίλο! Όλη σας η ενέργεια πάει στο να κρατάτε ισορροπίες, όχι στο να ζείτε.

Συμφωνείς ή διαφωνείς μ’ αυτά που λέω; Χέστηκα! Αυτή είναι η πραγματικότητα, αν και δύσκολα θα την παραδεχτείς. Όπως χέστηκα και για την καύλα σου για τον στρέιτ φουκαρά που έλαχε στον δρόμο σου. Ντροπιάζεις το γκέι λαό!

Η Καλύτερη Νεράιδα

6 σχόλια:

  1. κάτι παίρνεται στο στέκι δεν εξηγείται αλλιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έτσι ...τέτοια να γράφεις για να ανεβαίνει η επισκεψιμότητα του blog. Αν πρόσεξες έχει ένα gr το url στο τέλος, άρα ότι γραφεις εμπίπτει πλέον στην νομοθεσία περί τύπου της χώρας μας ...Ύστερα θα τρέχουμε να κάνουμε επιτροπές συμπαράστασης και άλλες πίπες για την λογοκρισία στο διαδίκτυο και την καταπίεση της ελευθερης έκφρασης (βρες κι έναν blogoδικηγόρο καλού κακού να τον έχεις εύκαιρο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δες κι αυτό για περισσότερο προβληματισμό....

    http://support.google.com/blogger/bin/answer.py?hl=en&answer=2402711

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι άλλο ένα μπισκοτάκι για το πως να βγάλεις το gr και να βάλεις πάλι com. Στο αφήνω σαν άσκηση για τα βράδυα που θα θέλεις να μείνεις μόνος και δεν θα μπορείς.

    http://bloggertowp.org/prevent-blogger-blog-direction-country-specific/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ εκτονώνεστε ...