9 Μαρ 2012

Σκηνές ΣΟΚ στα Βριλήσσια



Και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλοι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
Τα μνημονιακά καθάρματα τρώνε και πίνουν και οι συμπολίτες μας προσπαθούν να χορτάσουν την πείνα τους με τα ληγμένα των σουπερ - μάρκετ!


ΣΧΟΛΙΑ: συνανθρωπων μας για το γεγονος!!!!!

Δ.Π που??στα Βριλησσια.....η κριση σπαει καθε ταξικο καθεστημενο...θα μεινει η ελιτ των μεγαλοκαρχαριων και σκλαβοι μπουσουλωντας στα τεσσερα...με μαστιγιο και καροτο....

B.A. λυπηρό και απαράδεκτο.Ωστόσο στις περισσότερες χώρες της Δύσης, ή συλλαμβάνονται, ή οι καταστηματάρχες μολύνουν επι σκοπώ τα απορρίματα ώστε να μη συλλέγονται απο τους αστεγους.http://en.wikipedia.org/wiki/Dumpster_diving

M. K Η πρώην υπουργός Παιδείας, λίγο πριν την αποχώρησή της, υπέγραψε απόφαση καταβολής 348.000 € για υπερωρίες των συμβούλων, οδηγών και αστυνομικών αυτής, του υφυπουργού και του γεν. Γραμματέα ..... Κατά τα λοιπά πετσοκόβονται μισθοί συντάξεις κ.λ.π.

A.V ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ..ΟΝΤΑΣ 32 ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ..ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ..ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.....ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ....ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΕ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΟΥΝ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ?

C.G Δεν μπορώ να πω ότι αυτό που είδα μου άρεσε (Like).Εργάζομαι χρόνια στην Βουλγαρία και τέτοιες ντροπιαστηκές σκηνές δεν έχω δει σ'αυτό το κράτος τα τελευταία χρόνια.Ντροπή σ'αυτούς που έφεραν την χώρα μας και τους πολίτες της σ'αυτήν την κατάσταση.Οργάνωση και αγώνα ΤΩΡΑ,για να απελευθερώσουμε την χώρα μας.

V. N Η επικύρωση της εκποίησης της εθνικής μας κυριαρχίας αντιμετωπίζεται ως χαρμόσυνο γεγονός από τον Υπουργό Οικονομικών της τρόικας και του Μνημονίου και απο το συγκυβερνων κομμα του Κου Σαμαρα.

Ο λαός θα ''κουρέψει'' στις εκλογές που έρχονται τόσο το παροιμιώδες θράσος των εκποιητών της εθνικής κυριαρχίας όσο και τη δυνατότητα να λαμβάνουν αποφάσεις αυτοί που θέλουν τη χώρα αποικία του διεθνούς τραπεζικού συστήματος και τους πολίτες υποχείριο των επίσημων διεθνών κερδοσκόπων.

Γ.Α ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ εκτονώνεστε ...