11 Δεκ 2012

Πορνεία, φοροδιαφυγή, ψέματα, σατανισμός, αντισημιτισμός και Χρυσή Αυγή

Καμία υγιής κοινωνία δεν θα ανεχόταν να ευλογούν ιερείς της κρατικής Εκκλησίας τα ορμητήρια αυτών των ανθρώπων   
Χρ.Παππάς απόγονος κληρικών και στρατιωτικών, έμπορος επίπλων, θαυμαστής του παιδεραστή βασανιστή και φονιά Στράιχερ. Χρήστος Μεντζελόπουλος, παρθένος, πολέμιος του στοματικού σεκς, διάδοχος του ιερού Καλλίνικου, που παραιτήθηκε «για λόγους υγείας», όταν κατηγορήθηκε από κληρικούς και πνευματικά του τέκνα για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.
 Όσο ξετυλίγεται η δράση της Χ.Α. ως νόμιμου ανερχόμενου κόμματος, αποκαλύπτονται παλιές αμαρτίες και αναπτύσσεται στα ηγετικά της στελέχη το αίσθημα της παντοδυναμίας, που τους εξωθεί στο να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Διαστροφική εκδήλωση συγκαλυμμένων και καταπιεσμένων ερωτικών επιθυμιών, αναξιοπρεπής πλουτισμός, φοροκλοπή, ψευτοφιλανθρωπίες και ακραίες εκφράσεις μίσους μέσα από τις «καλλιτεχνικές ανησυχίες» των μελών της. Καμία υγιής κοινωνία δεν θα ανεχόταν οι παράνομες δράσεις αυτής της οργάνωσης που φτάνουν μέχρι αιματηρές επιθέσεις σε βάρος πεινασμένων ξένων να μένει ατιμώρητη. Καμία υγιής κοινωνία δεν θα ανεχόταν να ευλογούν ιερείς της κρατικής Εκκλησίας τα ορμητήρια αυτών των ανθρώπων. Θέλω απλά να επισημάνω εδώ πως η επίσης ανερχόμενη αξιωματική Αντιπολίτευση, που υιοθετεί ανεπιφύλακτα τα μισθολογικά αιτήματα των ένστολων με την (κατά Τσίπραν) «κοινωνική υπεραξία» (μια νέα ανάγνωση των μαρξιστικών όρων), αποφεύγει παράλληλα να φέρει στο φως, κεντρικά και επίσημα, την ανικανότητα της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας να κάνουν το καθήκον τους. Υποθέτω ότι θεωρεί πως και αυτά θα λυθούν με το γνωστό μαγικό τρόπο, με ένα άρθρο ενός Νόμου όταν αρπάξει την εξουσία με τη βοήθεια του εκλογικού νόμου (η απλή αναλογική ξεχάστηκε!) ως κυβέρνηση λαϊκής μειοψηφίας, μόνη ή με την ψήφο του κ.Καπερνάρου (Ανεξέλ), συνήγορου των αναβαλλόμενων δικών  της Σκορδέλη.
Κάνω μια μικρή καταγραφή:
Α) Παναγιώταρος ο Ομολογητής της Ορθοδοξίας, υπερασπιζόμενος τον ανδρισμό του θεού: «Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες! Ε, Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες!».
Β) Κασιδιάρης ο Ευσεβής, σε αστυνομικούς: «Θα σας γαμήσω, θα έχουμε νεκρούς, κάθεστε και τον παίζετε».
Γ) Hotel New Dream («Ξενοδοχείο ημιδιαμονής που συνευρίσκονται πόρνες με πελάτες»-HOT DOC, K.Bαξεβάνης-τ.16): «Η φορολογική φωλίτσα του ζεύγους Μιχαλολιάκου»
http://www.left.gr/article.php?id=15511
«Είναι ιδιοκτήτες ακινήτων αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αλλά τα παραχωρούν δωρεάν σε τρίτους αποποιούμενοι κάθε οικονομικό όφελος και στην Εφορία εμφανίζονται ως «βιοπαλαιστές». Είναι βασικοί «αιμοδότες» επιχείρησης ΑΕ, χωρίς να εισπράττουν ούτε ένα ευρώ από τα κέρδη της που ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ, ενώ προσφέρουν «αμισθί» τις υπηρεσίες τους ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Το «ελληνικό δαιμόνιό τους» περιπλέκεται -με το αζημίωτο- με Βορειοηπειρώτες που διαθέτουν εξελληνισμένα ονόματα και οι οποίοι καταβάλλουν διά της τεθλασμένης παχυλά ενοίκια για το ξενοδοχείο – καταφύγιο… φιλήδονων ζευγαριών «New Dream» στην πλατεία Αττικής. Αυτά και άλλα «θαυματουργά» συνθέτουν το οικονομικό προφίλ του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και της συζύγου του Ελένης Ζαρούλια, που έχουν ταχθεί στο ύψιστο πατριωτικό καθήκον να «καθαρίσουν την ελληνική φυλή από ξένα μιάσματα» και να οδηγήσουν τον λαό σε μια νέα… εθνική παλιγγενεσία. Η κοινή φορολογική τους δήλωση δείχνει ότι πέρυσι «τα έβγαζαν πέρα» με 1.652 ευρώ τον μήνα, καθώς η μεν κ. Ζαρούλια δεν εμφάνισε ούτε ευρώ πραγματικό εισόδημα αλλά μόνο τεκμαρτό από δωρεάν παραχωρήσεις ακινήτων, ο δε κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε φορολογητέο εισόδημα από έκδοση εντύπων ύψους 23.000 ευρώ, από το οποίο αν αφαιρεθεί ο αναλογούν φόρος «έμειναν στην τσέπη του» 19.827 ευρώ. Συνεπώς, το καθαρό μηνιαίο εισόδημα της οικογένειας ήταν 1.652 ευρώ. Την ίδια ώρα η σύζυγος του κ. Μιχαλολιάκου ως φυσικό πρόσωπο εμφάνισε στο έντυπο «Ε1» ακαθάριστο τεκμαρτό εισόδημα ύψους 33.700 ευρώ από δωρεάν παραχώρηση ακινήτων, μεταξύ των οποίων το κτίριο που στεγάζεται το ξενοδοχείο «New Dream» και δύο καταστήματα.…Με βάση τα παραπάνω υπάρχουν τουλάχιστον δύο «γκρίζες ζώνες»: Η πρώτη αφορά το γεγονός ότι ενώ η κ. Ζαρούλια είναι ο βασικός αιμοδότης της ΑΕ με τη «εισφορά» του ακινήτου ξενοδοχείου στην επιχείρηση εμφανίζεται απέναντι στην εφορία να μην έχει μερίδιο από τα κέρδη και παράλληλα να μην αμείβεται για τις υπηρεσίες της ως αντιπρόεδρος. Αμισθος ως μέλος του ΔΣ παρουσιάζεται και ο σύζυγός της, Νίκος Μιχαλολιάκος. Το δεύτερο γκρίζο σημείο αφορά το γεγονός ότι κ. Ζαρούλια έχει παραχωρήσει ένα εξαιρετικά προσοδοφόρο ακίνητο στην ΑΕ αφιλοκερδώς και μάλιστα της έχει «χαρίσει» τα διόλου ευκαταφρόνητα ενοίκια που καταβάλλει η «ΤΣΙΑΝΤΟΣ ΕΠΕ», ενώ θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί το ακίνητο η ίδια ως φυσικό πρόσωπο.………

Ο Δωρόθεος Β΄ εις Μακρόνησον…

…και ιστορίε του ιερού παραδικαστικού

 Επίσκεψη συνταξιούχων (Δεγρέτσια, τ.Γλυξβγούργοι) εκ Λονδίνου, μετά του ευσεβούς τέκνου των, εις άγιον Δωρόθεον Β΄. Κλίμα φιλικόν, εμφάνισις μητροπολίτoυ casual. Επιδίδεται αντίγραφον κερδοφόρου και αφορολογήτου ιαματικής εικόνος


Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος
Kύριε Ροΐδη,
Στις 6 Σεπτεμβρίου του Σωτηρίου έτους 2011 ανακοινώθηκε «εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, Τήνου, Μυκόνου και λοιπών νήσων μετά των ιερών πανηγυρόσπιτων της μητροπολιτικής Πολεοδομίας:«Θεία Λειτουργία μνήμης στη σιωπηλή Μακρόνησο των εξορίστωνΑς προσευχηθούμε γι αυτούς και ας παρακαλέσουμε τον Θεό να συγχωρέσει και όσους επινόησαν και οραματίστηκαν να μετατρέψουν αυτό το νησί σε ένα τόπο δακρύων και αίματος». Ομολογώ ότι εξανέστην. Ο Άγιος Δωρόθεος Β΄, δεν μας είχε συνηθίσει σε φιλοκομμουνιστικάς εκδηλώσεις, είχε μάλιστα αποσπάσει (μετά από επιθέσεις και υπονοούμενα) τον έπαινον του κ.Γρ.Μιχαλόπουλου. Διατί αυτή η μεταστροφή; Ίσως ο θεοδώρητος Δωρόθεος να αναζητά ερείσματα εις την Αριστεράν, όπως έχουν κάμνει εσχάτως ο ιερός Ιερώνυμος, και ο Άγιος Περιστερίου και ΣΔΟΕ, ωθούμενοι άπαντες εκ λόγων πατριωτισμού, ένεκα η εισβολή Μέρκελ και ΔΝΤ. Αναδιφώ με την ευκαιρία στις δικαστικές περιπέτειες στις οποίες ο Σατανάς ενέπλεξε την θεοφρούρητον Μητρόπολιν
—-Α) (17.6.2010). «Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, θα καθίσει σε λίγη ώρα ο 24χρονος “κοσμικός” καλόγερος που “ψώνιζε” από gay site και πουλούσε εικόνες. Αν διαβάσετε, όσα γράφει η εφημερίδα VETO για τον βίο και την πολιτεία του 24χρονου μοναχού του Αγίου Όρους, που σήμερα δικάζεται στη Λαμία, θα κολαστείτε στην κυριολεξία. Ο 24χρονος “Χάρης” μαζί με φίλο του Αρχιμανδρίτη, ήταν δημοφιλείς στο νησί της Μυκόνου, με υψηλές γνωριμίες και μέσα στο κύκλωμα των celebrities του νησιού των ανέμων, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά “για την εκκλησία φυσικά”, κάνοντας παράλληλα ζωή, όχι απλά κοσμικού, αλλά φανταστείτε ότι έψαχνε μέσω ιστοσελίδας ομοφυλοφίλων να βρει το ιδανικό ταίρι. Ο 24χρονος ιερομόναχος κατηγορείται ότι προσπάθησε να πουλήσει πολύτιμη εικόνατου Σωτήρος από ιστορικό μοναστήρι. Την 1η Σεπτεμβρίου του 2006, ο 20χρονος τότε κληρικός, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, παρέλαβε την πολύτιμη εικόνα από ιερέα, για να την πάει σε εργαστήριο συντηρήσεως. ‘Όμως ο καλόγερος “Χάρης” βρέθηκε στη Λαμία, όπου συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω να προσπαθεί να πουλήσει την εικόνα σε αστυνομικούς της Ασφάλειας που προσποιήθηκαν του αγοραστές. Στο εδώλιο δίπλα στο βασικό κατηγορούμενο, θα καθίσει και ο Πρωτοπρεσβύτερος, σήμερα, της Μητρόπολης Μυκόνου, που ήταν ο τότε ιερέας που παρέδωσε την εικόνα στον 24χρονο ιερομόναχο. Σύμφωνα με τους καθ’ όλα βάσιμους ισχυρισμούς του συνηγόρου του Πρωτοπρεσβυτέρου, γνωστού Ποινικολόγου κ. Γιώργου Δούμα, ο ιερέας τότε “παρέδωσε την εικόνα στον μοναχό, προκειμένου να επιληφθεί της συντηρήσεώς της”.

Η ταβέρνα και ο δολοφόνος

Χτες τη νύχτα έπαιρνα συνέντευξη από έναν μπάτσο-δολοφόνο. Θυμάμαι πως τον μισούσα και πως ήθελα να τον δω να πεθαίνει εκεί μπροστά μου, ξαφνικά. “Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου” να έλεγαν μετά, κι επιτέλους για μια φορά να γέλαγα στο άκουσμα της λέξης. Πιο πολύ σιχαινόμουν τη γυναίκα του. Μια επινοημένη καστανή με δρακόντειο βλέμμα, που σε άλλη περίπτωση θα της ταίριαζε να ήταν γυναίκα κατασκόπου. Την σιχαινόμουν επειδή με πλήγωνε η ιδέα πως ήταν το άλλο του μισό και πως η Φύση μου είχε δώσει κοινά στοιχεία με κείνη. Μήτρα για να γεννήσει, στήθος για να θηλάσει, απαλή φωνή για να νανουρίσει, αγκαλιά για να αγαπηθεί θηλυκά. Κι ένα όνομα που μπορεί να τελείωνε σε άλφα.
Μετά ήρθε ένας φίλος μου, ένας άγνωστος με ωραία μάτια και χορευτική δεινότητα στο βάδισμά του, που τον ξέρω από παλιά χωρίς ποτέ να τον έχω γνωρίσει. Του μίλησα για κείνη την ταβέρνα που θα ανοίξω σε κάποιο νησί και τα βράδια θα παίζω όπερες και ρεμπέτικα. Με ρώτησε τι θα μαγειρεύω και του απαρίθμησα κάμποσες συνταγές που μου αρέσουν. Κρέας με ούζο και ανατολίτικα μπαχαρικά, μουσταλευριά, ρεβυθοκεφτέδες, χταπόδι κρασάτο και άλλα τέτοια φαγητά. Του είπα πως το σούρουπο από την ταβέρνα θα ακούγονται τα βαπόρια που θα μπαίνουν στο λιμάνι και ο αέρας που θα κάνει τα κεραμίδια να τρίζουν στη σκεπή και τα κοράκια να σαλεύουν. Με ρώτησε αν θέλω να μου χαρίσει ένα ζαγάρι, αλλά δεν ήξερα πώς τα καλεί κανείς και ήταν κρίμα. Μιμήθηκε τότε τις φωνές των βοσκών και έτσι σκέφτηκα πως πράγματι, ήταν καλή ιδέα. Μετά καθίσαμε αμίλητοι στην άκρη της φαντασίωσης και πίναμε τσίπουρο με τυρί και σαρδέλες. Λίγο σκυμμένοι.
Στην άκρη του ορίζοντα, χαμηλά στα μαύρα νερά, διέκρινα τον Παντοκράτορα με την μπλε καρίνα και το ψηλό φουγάρο του να φεύγει από το νησί αφήνοντας ξωπίσω του μια άδεια κορυφογραμμή που ουδόλως με παρηγορούσε.
Η επανάσταση που σχεδίαζα θα αργούσε να φανεί.


Πηγη