28 Αυγ 2014

Οι χάρτες που δεν μας έδειξαν στο σχολείο

Τιιιι δεν εχουμε το μεγαλυτερο μεγεθος πεους στον κοσμο;;;; Ειναι συνωμοσια των εχθρων της Πατριδος μας αυτος ο χαρτης! Διαβεβαιω ολο το διεθνες κοινο οτι ολοι εμεις οι Ελληνες ειμαστε τοσο νταβραντισμενοι που αν δε φοραμε παντελονι περπαταμε παντα προσεκτικα για να μη τα πατησουμε...
Επισης αμεση απελαση ολων των Σουδανων τωρα!


Οι χάρτες που δεν μας έδειξαν στο σχολείο

Αν νομίζεις ότι ξέρεις τι συμβαίνει στον πλανήτη μας και δεν έχεις δει αυτούς τους χάρτες, ίσως κάνεις λάθος! (Pics)
Υπάρχουν διαφόρων ειδών χάρτες, όπως μάθαμε άλλωστε και στο σχολείο. Όμως υπάρχουν και χάρτες που δεν τους διδάσκουν αν και θα έπρεπε, εάν θέλουμε να έχουμε μια καλύτερη κατανόηση του κόσμου στον οποίο ζούμε.
Ο ιστοτοπός boredpanda παρουσιάζει σε χάρτες, την απεικόνιση σημαντικών δεδομένων, που μας επιτρέπουν να έχουμε καλύτερη εικόνα για τις χώρες του πλανήτη μας!

25 Αυγ 2014

ΓΕΖΙΝΤΙ..... Οι πιστοί του σατανά ;...... Ο φωτισμένος άνθρωπος που ήλθε σήμερα στην Ελλάδα.... Kαι η πολιορκεία τους από τους Ισλαμιστές της ISIL στο όρος του Τζεμπέλ Σιντζάρ....



Το πρώην Νεστοριανό Μοναστήρι τώρα ιερός ναός των ΓΕΖΙΝΤΙ
Ήταν μια μεγάλη εορτή. Οι Νεστοριανοί μοναχοί περιέφεραν τον Σταυρό γύρω από το μοναστήρι. Σ' ένα δέντρο βρήκαν ένα χαρτί όμως που έγραφε "Ω εσείς ευσεβείς μοναχοί, μάθετε πως ο Θεός έχει συγχωρήσει όλα τα αμαρτήματά σας μεγάλα και μικρά. Πάψετε να κάνετε θρησκευτικές τελετές, εγκαταλείψτε το ερημητήριό σας, διασκορπιστείτε, παντρευτείτε και κάνετε παιδιά. Ειρήνη σε σας".