26 Φεβ 2012

Έτοιμοι οι εργοδότες να κατασπαράξουν τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους..


Από η Μαρτίου μπαίνει σε εφαρμογή η γενικευμένη σφαγή των εργαζομένων από τη μαφία των ντόπιων εργοδοτών.. Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και όχι ψηφοφορία από το κοινοβούλιο των αλητών του , θα γίνει νόμος του κράτους η λεηλασία των εργαζομένων σε όλους τους τομείς. Οι μισθοί θα ελαττωθούν έως και 40% οδηγώντας τους εργαζόμενους σε πλήρη φτώχεια…

Οι εργοδότες έχοντας εξασφαλίσει την συνεργασία των ντόπιων πολιτικών αλητών του ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ και της ΝΔ και των ταγμάτων ασφαλείας (αστυνομίας και δικαιοσύνης) προχωρούν στην απόλυτη εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Από 1η Μαρτίου εφαρμόζουν ένα γενικευμένο πρόγραμμα , αποικιακού χαρακτήρα του προηγούμενου αιώνα με αδιευκρίνιστη ακόμη την ένταση της Βίας κατά των εργαζομένων..

Οι εργαζόμενοι στραγγαλίζονται σε ένα περιβάλλον , εντελώς γυμνοί από συνδικαλιστικές οργανώσεις, με μία αριστερά να γλυκοκοιτά τα γεμάτα ποτήρια με Ντομ Περινιόν (Dom Perignon) του Μαξίμου, με εντελώς διαβρωμένες ηγεσίες(πχ Κουβέλης-Τσίπρας). Με την άκρα δεξιά(ΝΔ), κύρια επιλογή των εργοδοτών τοποθετημένους στην διαχείριση της κρίσης κατά των εργαζομένων και της λεηλάτησης της δημόσια περιουσίας.. Όλα να ασυλοποιούν, εγκλωβίζοντας εργαζόμενους σε μοναδικές λύσεις αυτοκαταστροφής, ορίζοντας με σαφήνεια το επόμενο-νυν, φασιστικό καθεστώς.

Αναδημοσίευση απο το Δακρυγονο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ εκτονώνεστε ...