1 Σεπ 2014

O Κορυδαλλός βγάζει Πρόεδρο Δημοκρατίας !!!!


Προσπερνούμε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι τεχνητές διαλείψεις των επικοινωνιολόγων για τα περί προέδρου της Δημοκρατίας που καταλήγουν Αυγουστιάτικα στο χαζοΚουβέλη.
Κινούμεθα αυτοβούλως και με τα λαϊκά ένστικτα, ,τις αλκοολούχες τρανσαμινάσες και τα ζάχαρα, σε πλήρη εγρήγορση, κάνουμε τη δική μας προβλέψιμη τοποθέτηση για τις τυχόν διαθέσεις του σημερινού ολοκληρωτικού καθεστώτος όσον αφορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Τίτλος: Οι φυλακές Κορυδαλλού εκλέγουν το επόμενο  Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Υπάρχουν μερικά δεδομένα, που  τονίζουμε δεν είναι και απαραίτητο να οδηγήσουν σε ασφαλή και σωστά συμπεράσματα. Παρόλα αυτά εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη, συμμετέχοντας στην κορυφαία δημοσια συζήτηση για ΠτΔ, χωρίς να εκλιπαρούμε για σοβαροτητα, παραχωρούμε το συλλογισμό μας, προσφέροντας τη μέγιστη ανησυχία στους εν ύπνωση δημοκράτες φιλήσυχους πολίτες,στους προλετάριους, στα κινήματα, στον κόσμο του αγώνα   και γενικά σε όλοκληρο  το πολιτικό οικοσύστημα.

Το σημερινό ακροδεξιό ολοκληρωτικό καθεστώς έχει ως βασική του υπο_χρέωση την υπεράσπιση των Μνημονίων και την διατήρηση στην θέση των επικυρίαρχων , το ΔΝΤ και τους Γερμανούς . Αυτό ο πολιτικός στόχος που ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας και υπαγορεύεται από την Ε.Ε και τις ΗΠΑ έχει χαρακτηριστικά αδιαπραγμάτευτης πολιτικής στρατηγικής με οποιοδήποτε κόστος για το λαό(για τον Ελληνικό γιατί οι άλλοι λαοί ήδη το πληρώνουν πχ Ουκρανοί, Αργεντίνοι, Αιγύπτιοι κλπ . Το παράδειγμα της Ουκρανίας μας δείχνει ότι ο δυτικός πολιτισμός του υπερΚράτους της Ε.Ε μπορεί να υποχωρήσει και σε ναζιστικά καθεστώτα αν αυτό κριθεί αναγκαίο, όπως συμβαίνει και κρίνεται σήμερα στην .. Ελλάδα..
Στην Ελλάδα είναι γεγονός ότι το καθεστώς έχει σαφή ακροδεξιά ολοκληρωτικά χαρακτηριστικά, με περιορισμό της Βουλής, υπεργιγαντωση της αστυνομοκρατίας και της στροφής τους στρατού στο εσωτερικό, πλήρης έλεγχος και συνεργασία με το δικαστικό σώμα που συμπληρώνει στηρίζοντας τις πολιτικές αποφάσεις. Υπάρχει κεντρικός μηχανισμός λειτουργία όλων των ΜΜΕ(κυρίως τηλεόρασης και εφημερίδων) που σταδιακά ελέγχονται πλήρως και ιδιοκτησιακά από τραπεζίτες, ψευτοεργολάβους σαν τον Μπόμπολα με τους τσάμπα δρόμους και τα ΣΔΙΤ, εφοπληστές και λοιπά καθάρματα.

Η διάσταση της κοινωνίας με την κυριαρχία είναι τεράστια και ακόμη και στο λημέρι της Βουλής απεικονίζεται με ψευδής όρους που συρρικνώνουν το ρήγμα.
Σήμερα κυβερνά η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ με παρένθετους συνεργάτες τους ναζί και τη ΔΗΜΑΡ , κόμματα πλήρως αποκοινωνικοποιημένα και πλήρως διεφθαρμένα , στο σύνολο τους. Διαχειρίζονται κιλά από περίπου 162 κοινοβουλευτικά ανδρείκελα που αυξομειώνονται αναλόγως. Καλούνται να εκλέξουν πρόεδρο της Δημοκρατίας, ένα ανώτερο στάδιο της κυριαρχίας ακόμη και σήμερα που θεωρητικά είναι κουτσουρεμένες οι θεραπευτικές του αρμοδιότητες.. πλήν όμως έχει και είναι σοβαρές.
Τα δύο διεφθαρμένα κόμματα και συνεπώς το ΔΝΤ και οι Γερμανοί για τους οποίους δουλεύουν, χρειάζονται 180 βουλευτές, για να μην οδηγηθούν σε εκλογές αλλά και για ελέγξουν την Ελλάδα για τα επόμενα 4 χρόνια, γιατί με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας θα ελέγχουν σχεδόν τα πάντα, την υπογραφή νομοσχεδίων και καταργήσεων των Μνημονίων έως ακόμη και την ανατροπή μιας νόμιμης κυβέρνησης.
Τους λείπουν περίπου 20-25 κοινοβουλευτικά ανδρείκελα για να έχουν στο χέρι τους την Ελλάδα, ότι και να συμβεί τον επόμενο χρόνο(εθνικές εκλογές), αλλά δεν έχουν ανάγκη την απούσα κοινωνική βάση ψηφοφόρων των αποοκινωνικοποιημένων κομμάτων τους ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, άρα μπορούν να επιβάλλον καταστάσεις χωρίς την παρουσία των ανύπαρκτων ψηφοφόρων τους .

Υπάρχουν δύο ζητήματα.

Ένα είναι, ποια είναι η δεξαμενή των υποψήφιων κοινοβουλευτικών ανδρείκελων.
Είναι βέβαια το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ , οι “ανεξάρτητοι” , τα κοινοβουλευτικά ανδρείκελα της ΔΗΜΑΡ, των ΑΝ.ΕΛ και των ναζιστών της Χ.Α .. Όλο το τόξο των δεξιών, ακροδεξιών και των παρασίτων της ΔΗΜΑΡ και βέβαια κανείς δεν κόβει το χέρι του για μεμονωμένες περιπτώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και πολύ πιθανότερο του ΚΚΕ [εξαιρετική η περίπτωση της Κανέλη που δηλώνεται ως απλό μέλος του ΚΚΕ και έχει άριστες σχέσεις με το “σταθμάρχη” των φασιστών τον Μπαλτάκο και το υπο_σύστσημά του(δίκτυο 21 κλπ)].

Το δεύτερο στοιχείο του προβληματισμού μας είναι πως αν οι ξένοι επικυρίαρχοι, θέλουν έναν υποψήφιο που να τους κάνει και την πιο αντιδημοκρατική δουλειά στο άμεσο μέλλον σε αντίθεση με προκύπτουσα διαφορετική κυβερνητική εκδοχή, σίγουρα δεν θα απευθυνθούν στο χαζοΚουβέλη που έχει πρόβλημα με τις δημοκρατικές του εμμονές, που είναι δήθεν, δεν υποστηρίζει, αλλά αυτός νιώθει αλλιώς.

Το λύνουν το ζήτημα τους με μία επιλογή από το φασιστικό χώρο και δη το στρατιωτικό. Η επιλογή ενός “φιλοδυτικού” στρατιωτικού τοποθετείτε πάνω από τα κόμματα, κάτι που αποτελεί την ιδεολογική πεμπτουσία των ελλήνων ακροδεξιών-φασιστών και που δεν μπορεί να αρνηθεί κανένας δεξιός χώρος ή δεξιός αρχηγίσκος σαν αυτούς που βόσκουν στα δεξιά /φασιστικά κοπάδια(πχ ΑΝ.ΕΛ- Χ.Α- ΝΔ κλπ) .
Αναφερόμαστε σε αυτό το μοντέλο διείσδυσης των ξένων μηχανισμών και η περίπτωση της εκλογής του Προέδρου της δημοκρατίας με τα εργαλεία των ΠΑΣΟΚ , ΝΔ και το ναζιστικό κώμα της Χρυσής Αυγής τους επιτρέπουν στην ανάπτυξη ενός τέτοιου σχεδίου διάλυσης της Ελλάδας.

Ελέγχοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ελέγχουν όλες τις μεγάλες αποφάσεις που μπορεί να πάρει μία χώρα ακόμη και χωρίς την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, όπως αναμένεται ότι θα συμβεί το επόμενο διάστημα.

Σήμερα στο προσκήνιο τοποθετούν τον χαζοΚουβέλη, αλλά στο παρασκήνιο διαμορφώνουν μια σειρά από ανταλλάγματα προς τους εγκληματίες ναζιστές της Χ.Α που βρίσκονται στον Κορυδαλλό. Από τη διαμόρφωση πολυτελών συνθηκών κράτησης έως την δημοσιοποίηση «υποψήφιων νομοθετικών εγκυκλίων» που διαλύουν το κατηγορητήριο περί εγκληματικής ομάδας που θα σημάνει και την αθωωτική απελευθέρωση όλων των ναζιστών και την απόδοσή τους στην κοινωνία ως «κυνηγημένων αγωνιστών» που αθωώνονται και τελικά δικαίως θα έχουν λόγο και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι η υποψήφια νομοθετική εγκύκλιος που έπρεπε με κάθε τρόπο να δημοσιοποιηθεί για να παίξει το ρόλο της , τέθηκε στη δημοσιότητα από ελεγχόμενα δικά τους ΜΜΕ.

Δε συζητάμε ότι στο πεδίο των τηλεοπτικών κυρίως Μέσων , σεσημασμένοι εφοπληστές πχ Βαρδινογιάννης στηρίζουν με κάθε τρόπο τους ναζιστές ακόμη και αν πρόκειται για στυγνούς δολοφόνους όπως η περίπτωση της αλληλοσφαγής ναζιστών στην Καλαμάτα όπου οι δολοφόνοι παρουσιάζονταν ως "καλά παιδιά και άριστοι μαθητές" όταν οι δολοφόνοι, καλοί μαθητές πέρασαν και οι δύο σε ΤΕΙ με βάση το 8΄, που αφορά μαθητές κάτω της βάσης ..

Τα ανταλλάγματα με τους ναζιστές έχουν ξεκινήσει και είναι φανερό ότι γίνονται στην ποδιά του υποψήφιου προέδρου της Δημοκρατίας και φυσικά οι ναζί δεν θα βάλλουν τον χαζοΚουβέλη στο φάκελο τους(εκτός ίσως από κάνα Μπουκουρα και κάνα Αλεξόπουλο πως τον λένε). Θα στήριζαν όμως μία υπέρ κομματική επιλογή από αυτές που έχουν βυθίσει την Ελλάδα στο αίμα, μία επιλογή στρατιωτική έναν δοκιμασμένο στρατηγό και να τεθούν στην πλειοψηφία αυτής της επιλογής, λύνοντας το πρόβλημα τν ξένων μηχανισμών και των ντόπιων Κουισλιγκ τους όπως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
Αυτή την επιλογή θα τη στήριζε εκτός από τους ναζί με τους 18 βουλευτές, όλη η συμμορία των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ένα μέρος της ΔΗΜΑΡ και μεγάλο μέρος αν όχι το σύνολο των ΑΝ.ΕΛ και ανεξάρτητών βουλευτών, ίσως και κάποιες εκπλήξεις από τα άλλα κόμματα(ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ)

Να σταθούμε ελάχιστα σε αυτό το άρθρο και σε μία άλλη πτυχή. Η επιλογή ενός πολιτικοστρατιωτικού προέδρου της Δημοκρατίας θα μετατόπιζε πλήρως τον έλεγχο των μηχανισμών που συγκροτούν το βαθύ Κράτος στο πρόσωπό του. Ήδη στην αστυνομία η κουλτούρα υπάρχει, το κοινοβούλιο και οι πολιτικοί έχουν απαξιωθεί ενώ τον ο αγωνιζόμενο λαό τον έχουν ποινικοποιησεί με ιδεολογικούς όρους και τις τριβές τους με το φασισμό, θα ταυτίζονταν πλήρως με μία επιλογή που θα απαξίωνε τον όποιο κοινοβουλευτικό έλεγχο. Ανάλογα και η διοίκηση του Στρατού και των Δικαστών. Ουσιαστικά το παρακράτος κατέχοντας ένα ανώτερο θεσμικό ρόλο(ΠτΔ) ανευ της κοινωνίας θα συσπείρωνε όλο το παρακράτος θέτοντας το στην υπηρεσία του ξένου παράγοντα (ΔΝΤ και Γερμανών)στηρίζοντας το καθεστώς του Μνημονίου που είναι και το ζητούμενο.

Μία τέτοια πολιτικοστρατιωτική επιλογή την ΈΧΟΥΝ , την έχουν ξαναδιορίσει, αποτελεί πουλέν του "σταθμάρχη" Μπαλτάκου και βρίσκεται στον πυρήνα τόσο της κουλτούρας των δεξιών φασιστών που θέλουν το στρατό σε ρόλο “εθνικό” πάνω από τα κόμματα, ενώ  βρίσκεται και στον πυρήνα της κουβέντας περί συσπείρωσης των σκελετών της δεξιάς(ΝΔ, φασιστών, ναζί Καραντζαφέριδες, χουντικοί και όλα τα αποβράσματα της αμερικάνικης πρεσβείας κλπ) .
Πριν το λιανίσουμε,  κάτι μας λέει ότι ο μοντέλος τους για πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ντυμένος με στρατιωτική στολή και κουβαλά τα χνώτα των επίσης ξενόδουλων στρατιωτικών Παπαδόπουλου και Ιωαννίδη.

Για να το λιανίσουμε, μια επιλογή για πρόεδρος της Δημοκρατίας όπως ένας στρταηγός με πολιτικές βλέψεις(πχ Φράγκος), θα μπορούσε να συσπειρώσει όλο το φασιστοσόι της δεξιάς, ακόμη και να ξεπεράσει τα απαιτούμενα 180 κοινοβουλευτικά ανδρείκελα που απαιτούνται για την εκλογή προέδρου και να δέσει τη χώρα στην επιλογή του Μνημονίου με όποια κυβέρνηση για τα επόμενα χρόνια, και η επιλογή αυτή έχει και τη θεία χάρη των πρεσβειών των ΗΠΑ-Ισραήλ, Γερμανίας , ήδη από την Ολυμπιάδα του 2004 και τον τότε πανάκριβο, παρακρατικό μηχανισμό-εταιρεία Πληροφοριών που είχαν στήσει για την “ασφάλεια” των Ολυμπιακών αγώνων..

Το παραπάνω κείμενο,  που χωρίς να παραγνωρίζει ότι ο χρόνος σας πέρα απο τους Δρόμους δεν έχει καμία σημασία,  αποτελεί ένα κείμενο φαντασιακής πολιτικής κατάσταση. Έπρεπε να κατατεθεί για ξεφύγει το υπάρχουν από αστείες επιλογές όπως αυτή του χαζοΚουβέλη και να θέσει σοβαρά τα αμείλικτα και απάνθρωπα «θέλω» της ντόπιας και ξένης Κυριαρχίας.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ εκτονώνεστε ...