4 Οκτ 2013

Ώστε φταίνε οι "πλατείες", ε;

Μάης 2011. Ξεκινούν οι συγκεντρώσεις στις πλατείες. Αυτές που ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ μας λένε πως ενίσχυσαν τους ναζί. Για να δούμε κατά πόσο αυτή η "εκτίμηση" έχει επαφή με την πραγματικότητα.
Πηγή
 Ιούλιος 2011. Μετά την κυβερνητική κρίση, την παρολίγον συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τον ανασχηματισμό, την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και το λυντσάρισμα των ελλήνων πολιτών ξανά και ξανά από τους ένστολους αλήτες του Παπουτσή  το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει δείγματα κατάρρευσης χάνοντας 5,5% μέσα σε 3 μήνες! Αύξηση σχεδόν 40% των εν δυνάμει ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που κεφαλοποιεί δημοσκοπικά τη στάση του στις πλατείες και από το 6.5% ανεβαίνει στο 9%. Οι ναζί, (κόντρα στα ψεύδη που διακινούν τώρα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ), παραμένουν στο περιθώριο του 1% και δεν εμφανίζονται καν στις δημοσκοπήσεις .
 Δεκέμβρης 2011. Πτώση κυβέρνησης ΓΑΠ, συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, ξέπλυμα ακροδεξιάς με την -για πρώτη φορά στην μεταπολίτευση υπουργοποίηση ξεκάθαρα ακροδεξιών φωνών (ΕΠΙΛΟΓΗ του ΠΑΣΟΚ καθώς ΔΕΝ ήταν απαραίτητοι οι ψήφοι του ΛΑΟΣ). Το ΠΑΣΟΚ αποσυντίθεται και πέφτει δημοσκοπικά 11%, ενώ η αριστερά ανεβαίνει συνολικά κατά  15,5% (η ΔΗΜΑΡ κατά 7.5%, ο ΣΥΡΙΖΑ κατά 5%, το ΚΚΕ 2%, Οικολόγοι 0,5%, ΑΝΑΡΣΥΑ 0,5%) φτάνοντας το 42%! Η κωλοτούμπα του Σαμαρά ρίχνει κατά 2,5 μονάδες τη ΝΔ μέσα σε ένα μόλις μήνα και 1,5% το ακροδεξιό ΛΑΟΣ.  Οι ναζί ανεβαίνουν στο 1,5% για πρώτη φορά εισπράττοντας κάποιους λίγους απογοητευμένους νεοδημοκράτες και αυριανιστές πασόκους εθνικιστικής κοπής.


Μάρτιος 2012. Η ταφόπλακα στην ελληνική οικονομία και ο μακρόσυρτος γολγοθάς του κόσμου της εργασίας κατοχυρώνεται με το καταστροφικό κούρεμα Βενιζέλου στα αποθεματικά ασφαλιστικών ταμείων, τις οικονομίες μιας ζωής ομολογιούχων, τα αποθεματικά πανεπιστημίων, νοσοκομείων, κ.α.. Για τις μόνες που φροντίζουν είναι οι τράπεζες για τις οποίες ό,τι κουρεύεται το χρεώνουν στον ελληνικό λαό με νέο δάνειο με τον καλλιτεχνικό τίτλο «επανεκεφαλαιοποίηση» (απ’ τις δικές μας τσέπες, αλλά αυτό παραλείπεται στους λόγους).  12 Φλεβάρη τα ψηφίζουν όλα αυτά οι συμμορίες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για να διασωθούν στην εξουσία και να γλυτώσουν ό,τι συνεπάγεται η απώλειά της. Θα χρειαστεί νέο λυνστάρισμα των διαμαρτυρόμενων πολιτών, ψεκασμός των γερόντων Γλέζου και Θεοδωράκη και μάταιη απόπειρά τους να παρακινήσουν κάποιους στο «όχι» με τη συγκινητική παρουσία τους στη Βουλή – μετά τα δακρυγόνα.  Ο ΛΑΟΣ αποχωρεί αλλά τα εκλεκτά ακροδεξιά κουμάσια του προσχωρούν στην ακροδεξιά ΝΔ του SSαμαρά, από την οποία αποχωρούν βουλευτές που φτιάχνουν τους ΑΝΕΛ με τη σύμπραξη διαφόρων άλλων… Αποτέλεσμα. Πτώση κατά 5% της ΝΔ, 4,5% του ΠΑΣΟΚ, 2% του ΛΑΟΣ. Εμφάνιση των ΑΝΕΛ με 6,5%, άνοδος της ΔΗΜΑΡ κατά 6% η οποία πλασάρεται από τα ΜΜΕ ως η σοβαρή αριστερά και εισπράττει από την κάθετη πτώση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την κόπωση και το αδιέξοδο «διαδηλώνουμε-μας τουλουμιάζουν στο ξύλο και στα χημικά-γυρνάμε σπίτι-και μετά τι;» που οδηγεί σε μικρή πτώση ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ. Μεγάλοι κερδισμένοι οι ναζί που κεφαλοποιούν την πλήρη πια απαξίωση του δικομματισμού, το ξέπλυμα της ακροδεξιάς ρητορείας με την υπουργοποίηση ακροδεξιών και τέως (;;;) φασιστών, αλλά και το συστηματικό ξέπλυμα και χρήση της ακροδεξιάς ατζέντας από Πάγκαλους, Παπαχελάδες, Παπουτσήδες, Λοβέρδους και άλλα παρόμοια μπουμπούκια. Εκτόξευση και άνοδος 100% των ναζί που εμφανίζονται να ξεπερνούν το όριο του 3% για είσοδό τους στη βουλή. Το καπάκι του υπονόμου έχει ανοίξει πια οριστικά.  


 


Απρίλιος 2012. Νέα πτώση της ΝΔ του κωλοτούμπα SSαμαρά κατά 4,5% που με το ακροδεξιό επιτελείο του χρησιμοποιεί πια την ατζέντα ανθρωποφαγίας των ναζί, διαχέοντας τους κρωγμούς τους σε ολοένα και μεγαλύτερο ακροατήριο που ένα μικρό μέρος του συνηθίζει ή και βολεύεται από την μπόχα τους. Από κοντά κάτι ακροδεξιονεοφιλελέ ρετάλια του ΠΑΣΟΚ σαν τον Λοβέρδο διαπομπεύουν οροθετικές, μιλούν για την απειλή των μεταναστών, Παπουτσήδες πλέκουν συρματοπλέγματα όταν δεν εκθειάζουν τα αιματοβαμμένα γκλοπ των ένστολων και ρόπαλα των με πολιτικά ναζί, Χρυσαυγίδηδες τάζουν στρατόπεδα «υποχρεωτικής φιλοξενίας». Με τις μπουνιές σε βουλευτίνες και τους Μπέζους να τις ξεπλένουν, τις ΠοποΤσαπανίδες να χασκογελάνε γιατί, ε, άντρας είναι, και τις απολίτικες/ανιστόριτες απόψεις πως «αν βγουν στο φως θα καούν» πάνε στο 5% και μετά από την μαζική επίθεση και τρομοκράτηση για την συμφορά του να βγει η αριστερά στην κυβέρνηση στο 7% ειερχόμενοι έτσι για πρώτη φορά –τι ΝΤΡΟΠΗ!- στο κοινοβούλιο. Μένει έτσι μισή η ικανοποίηση που η ενωτική πρόταση για αριστερή κυβέρνηση εκτοξεύει τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτα στο 16% και μετά στο 27% συσπειρώνοντας ό,τι μπορούσε να συγκεντρώσει…


Δεκέμβρης 2012. Με την υπογραφή νέου μνημονίου, την ανεργία να καλπάζει, τη μεσαία τάξη να κατεβαίνει από το τραίνο μαζικά και επιταχυνόμενα, την εμπέδωση της προπαγάνδας του μοναδικού δρόμου κι ας οδηγεί στην καταστροφή (!), την αίσθηση αδυναμίας δια της αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας πως με τις κινητοποιήσεις δεν υπάρχει πια επιρροή στα προαποφασισμένα σχέδια, τις ακυρώσεις των νόμιμων μέσων διεκδίκησης δια των απεργιών με τις παράνομες επιστρατεύσεις, τον αντικοινοβουλευτισμό των Π.Δ., την διαφήμιση των ναζί από τα ΜΜΕ με όρους λάιφ-στάιλ, την στήριξη από εισαγωγείς όπλων και εκβιαστές πρωθυπουργικών γραφείων, την διογκούμενη οργή για την μη απόδοση ευθυνών στους πλιατσικολόγους και την απελπισία από το φως στο τούνελ που δεν φαίνεται, οι ναζί φτάνουν σε διψήφιο νούμερο εισπράττοντας από την αυριανική πασοκίλα (άλλωστε Κουρής στο Κόντρα, Γιομπαζολιάς της ΔΗΜΑΡ καλέ!- στο Εξτρα, παλιά αυριανικά αστέρια προμοτάρουν καθημερινά τους ναζί από τα πάνελ των οποίων δεν λείπουν ποτέ) που χρησιμοποιούσε το ίδιο πολιτισμικό παρακλάδι εξελικτικής οπισθοδρόμησης των ανθρωποειδών.
 

Και η πρόσφατη συνέχεια… Τυχοδιωκτισμοί με συνταγματικά τόξα που εμφανίζουν τους ναζί μόνους εναντίον όλων,  Ρεπούσηδες που πετάνε αφοριστικά βεγγαλικά που γεννούν αντιδράσεις αφού, αντί για σοβαρές συζητήσεις και διεργασίες επιχειρούν επανακαθορισμό ή διαγραφή εθνικών μύθων με όρους τηλεοπτικού πάνελ. Εξισώσεις κοινωνικών, περιβαλλοντικών και εργατικών διεκδικήσεων με μαχαιρώματα, τραμπουκισμούς και ανθρωποφαγία. Το τέρας που καλλιέργησε η χούντα, λίπανε ο αυριανισμός, έκρυψε πίσω από λαμέ σκυλοστέκια μπράβων και αρπαχτικών το λάιφ-στάιλ, απενοχοποίησε η ύστερη αλήτικη πασοκοφουρνιά, φώλιασαν στα σώματα ασφαλείας Χρυσαυγίδηδες, Πολύδωρες και Παπουτσήδες, συναντιέται πια με τον επί 20ετία βίαιο, αντικοινωνικό, σεξιστικό, αλήτικο και ρατσιστικό λόγο Εισαγγελάτων, Αναστασιάδηδων, ανακατεμένο με τα βοθρολύματα περί δύο άκρων από τους κολλητούς του SSαμαρά και τα αναμασήματά τους από –φευ- υπεύθυνους αριστερούς. Απελιπισία, απαξίωση, υποκουλτούρα, μισανθρωπία, αντικοινοβουλευτισμός, σεξισμός, ξέπλυμα… ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική και κερδοσκοπία τζακιών μέσω ρίαλ εστέιτ σε περιοχές που γκετοποιούνται… Όλα αυτά μαζί και άλλα που ξεχνώ τώρα, οδηγούν στην αποθράσυνση των κανιβάλων που –γνωστοί εδώ και δεκαετίες για την αντιγραφή των χιτλερικών κινήσεων- δουλεύουν μεθοδικά στους υπονόμους δηλητηριάζοντας με λύματα μυαλά και ψυχές που οπλίζουνε λεπίδες και σηκώνουν ρόπαλα.

Ειλικρινά λέω «πάλι καλά» που με τόση μακροχρόνια και μεδοθευμένη αλητεία, πλιάτσικο, ευτελισμό κάθε θεσμού, διαφήμιση της υποκουλτούρας, και και και και…  ο κύριος όγκος της αντίδρασης στη χώρα μας είναι ακόμα προς τα αριστερά! Οι πρασινομπλέ ληστοσυμμορίες και οι παρασιτικοί μεγαλονταβατζήδες τους, για να διασωθούν, οδήγησαν μεθοδευμένα ένα 13% στους μαχαιροβγάλτες και τώρα, κάτω από την πίεση διεθνών παραγόντων, του αντιφασιστικού κινήματος, το σοκάρισμα –επιτέλους!!!- της κοινωνίας από το μαχαίρωμα ΚΑΙ έλληνα, αλλά και τον κίνδυνο να χάσουν τον έλεγχο του λυσσασμένου κατοικιδίου τους, επιχειρούν άρον-άρον  να του βάλουν φίμωτρο. Διατηρώ την ελπίδα πως η ανθρωποκεντρική πολιτισμική μας παράδοση θα πολλαπλασιάσει τα αντισώματα στα σκοπίμως εμφυτευμένα καρκινικά κύτταρα.

3 σχόλια:

  1. φοβερή ανάλυση

    ανάλυση επιτελείου μα την παναγιά εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με τετοιες αναλυσεις,στο 40,θα φτασουν......
    γιωργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παντελεήμονας ανέβασε την ναζιστική δεξιά (ΧΑ) και την ναζιστική αριστερά (Σύριζα).
    Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ εκτονώνεστε ...