11 Δεκ 2012

Πορνεία, φοροδιαφυγή, ψέματα, σατανισμός, αντισημιτισμός και Χρυσή Αυγή

Καμία υγιής κοινωνία δεν θα ανεχόταν να ευλογούν ιερείς της κρατικής Εκκλησίας τα ορμητήρια αυτών των ανθρώπων   
Χρ.Παππάς απόγονος κληρικών και στρατιωτικών, έμπορος επίπλων, θαυμαστής του παιδεραστή βασανιστή και φονιά Στράιχερ. Χρήστος Μεντζελόπουλος, παρθένος, πολέμιος του στοματικού σεκς, διάδοχος του ιερού Καλλίνικου, που παραιτήθηκε «για λόγους υγείας», όταν κατηγορήθηκε από κληρικούς και πνευματικά του τέκνα για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.
 Όσο ξετυλίγεται η δράση της Χ.Α. ως νόμιμου ανερχόμενου κόμματος, αποκαλύπτονται παλιές αμαρτίες και αναπτύσσεται στα ηγετικά της στελέχη το αίσθημα της παντοδυναμίας, που τους εξωθεί στο να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Διαστροφική εκδήλωση συγκαλυμμένων και καταπιεσμένων ερωτικών επιθυμιών, αναξιοπρεπής πλουτισμός, φοροκλοπή, ψευτοφιλανθρωπίες και ακραίες εκφράσεις μίσους μέσα από τις «καλλιτεχνικές ανησυχίες» των μελών της. Καμία υγιής κοινωνία δεν θα ανεχόταν οι παράνομες δράσεις αυτής της οργάνωσης που φτάνουν μέχρι αιματηρές επιθέσεις σε βάρος πεινασμένων ξένων να μένει ατιμώρητη. Καμία υγιής κοινωνία δεν θα ανεχόταν να ευλογούν ιερείς της κρατικής Εκκλησίας τα ορμητήρια αυτών των ανθρώπων. Θέλω απλά να επισημάνω εδώ πως η επίσης ανερχόμενη αξιωματική Αντιπολίτευση, που υιοθετεί ανεπιφύλακτα τα μισθολογικά αιτήματα των ένστολων με την (κατά Τσίπραν) «κοινωνική υπεραξία» (μια νέα ανάγνωση των μαρξιστικών όρων), αποφεύγει παράλληλα να φέρει στο φως, κεντρικά και επίσημα, την ανικανότητα της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας να κάνουν το καθήκον τους. Υποθέτω ότι θεωρεί πως και αυτά θα λυθούν με το γνωστό μαγικό τρόπο, με ένα άρθρο ενός Νόμου όταν αρπάξει την εξουσία με τη βοήθεια του εκλογικού νόμου (η απλή αναλογική ξεχάστηκε!) ως κυβέρνηση λαϊκής μειοψηφίας, μόνη ή με την ψήφο του κ.Καπερνάρου (Ανεξέλ), συνήγορου των αναβαλλόμενων δικών  της Σκορδέλη.
Κάνω μια μικρή καταγραφή:
Α) Παναγιώταρος ο Ομολογητής της Ορθοδοξίας, υπερασπιζόμενος τον ανδρισμό του θεού: «Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες! Ε, Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες!».
Β) Κασιδιάρης ο Ευσεβής, σε αστυνομικούς: «Θα σας γαμήσω, θα έχουμε νεκρούς, κάθεστε και τον παίζετε».
Γ) Hotel New Dream («Ξενοδοχείο ημιδιαμονής που συνευρίσκονται πόρνες με πελάτες»-HOT DOC, K.Bαξεβάνης-τ.16): «Η φορολογική φωλίτσα του ζεύγους Μιχαλολιάκου»
http://www.left.gr/article.php?id=15511
«Είναι ιδιοκτήτες ακινήτων αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αλλά τα παραχωρούν δωρεάν σε τρίτους αποποιούμενοι κάθε οικονομικό όφελος και στην Εφορία εμφανίζονται ως «βιοπαλαιστές». Είναι βασικοί «αιμοδότες» επιχείρησης ΑΕ, χωρίς να εισπράττουν ούτε ένα ευρώ από τα κέρδη της που ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ, ενώ προσφέρουν «αμισθί» τις υπηρεσίες τους ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Το «ελληνικό δαιμόνιό τους» περιπλέκεται -με το αζημίωτο- με Βορειοηπειρώτες που διαθέτουν εξελληνισμένα ονόματα και οι οποίοι καταβάλλουν διά της τεθλασμένης παχυλά ενοίκια για το ξενοδοχείο – καταφύγιο… φιλήδονων ζευγαριών «New Dream» στην πλατεία Αττικής. Αυτά και άλλα «θαυματουργά» συνθέτουν το οικονομικό προφίλ του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και της συζύγου του Ελένης Ζαρούλια, που έχουν ταχθεί στο ύψιστο πατριωτικό καθήκον να «καθαρίσουν την ελληνική φυλή από ξένα μιάσματα» και να οδηγήσουν τον λαό σε μια νέα… εθνική παλιγγενεσία. Η κοινή φορολογική τους δήλωση δείχνει ότι πέρυσι «τα έβγαζαν πέρα» με 1.652 ευρώ τον μήνα, καθώς η μεν κ. Ζαρούλια δεν εμφάνισε ούτε ευρώ πραγματικό εισόδημα αλλά μόνο τεκμαρτό από δωρεάν παραχωρήσεις ακινήτων, ο δε κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε φορολογητέο εισόδημα από έκδοση εντύπων ύψους 23.000 ευρώ, από το οποίο αν αφαιρεθεί ο αναλογούν φόρος «έμειναν στην τσέπη του» 19.827 ευρώ. Συνεπώς, το καθαρό μηνιαίο εισόδημα της οικογένειας ήταν 1.652 ευρώ. Την ίδια ώρα η σύζυγος του κ. Μιχαλολιάκου ως φυσικό πρόσωπο εμφάνισε στο έντυπο «Ε1» ακαθάριστο τεκμαρτό εισόδημα ύψους 33.700 ευρώ από δωρεάν παραχώρηση ακινήτων, μεταξύ των οποίων το κτίριο που στεγάζεται το ξενοδοχείο «New Dream» και δύο καταστήματα.…Με βάση τα παραπάνω υπάρχουν τουλάχιστον δύο «γκρίζες ζώνες»: Η πρώτη αφορά το γεγονός ότι ενώ η κ. Ζαρούλια είναι ο βασικός αιμοδότης της ΑΕ με τη «εισφορά» του ακινήτου ξενοδοχείου στην επιχείρηση εμφανίζεται απέναντι στην εφορία να μην έχει μερίδιο από τα κέρδη και παράλληλα να μην αμείβεται για τις υπηρεσίες της ως αντιπρόεδρος. Αμισθος ως μέλος του ΔΣ παρουσιάζεται και ο σύζυγός της, Νίκος Μιχαλολιάκος. Το δεύτερο γκρίζο σημείο αφορά το γεγονός ότι κ. Ζαρούλια έχει παραχωρήσει ένα εξαιρετικά προσοδοφόρο ακίνητο στην ΑΕ αφιλοκερδώς και μάλιστα της έχει «χαρίσει» τα διόλου ευκαταφρόνητα ενοίκια που καταβάλλει η «ΤΣΙΑΝΤΟΣ ΕΠΕ», ενώ θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί το ακίνητο η ίδια ως φυσικό πρόσωπο.………

 
Μια νύχτα στο «New Dream»
Πήγαμε, είδαμε και… απόδειξη δεν πήραμε……».
Δ) Μιχαλολιάκος (HotDoc, τ.16, Κ.Βαξεβάνης): «Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος που αντιμετώπισε έναν από τους ιδεολογικούς του μέντορες που είχε την ατυχία να είναι στη φυλακή. Διέδιδε παντού πως προκειται για έναν «διεφθαρμένο κίναιδο»….Το αποτέλεσμα ήταν κάποιοι σύντροφοί του να οδηγήσουν το Μιχαλολιάκο με το όπλο στον κρόταφο ως το σπίτι της μητέρας του συκοφαντημένου…Ο Μιχαλολιάκος έντρομος διευκρίνησε πως δεν «εννοούσα ρε παιδιά ότι είναι πούστης με αυτή την έννοια που το πήρατε…..Το μεγαλύτερο σοκ όμως για το Μιχαλολιάκο δεν ήταν αυτό. Όταν μετά μερικά χρόνια αποφυλακίστηκε ο σύντροφός του εμφανίστηκε στα γραφεία της Χ.Α. και ο φρουρός που χαιρετούσε φασιστικά διαπίστωσε πως χαιρετούσε έναν άνδρα που φορούσε ροζ σορτσάκι, ροζ γόβες και κολιέ που ρώτησε με νάζι: «Είναι μέσα αγόρι μου ο αρχηγός;». Όταν ο Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε έπεσε πάνω του  και άρχισε να τον αγκαλιάζει και να τον φιλάει. Ο «διεφθαρμένος κίναιδος» είχε πάρει την εκδίκησή του, δείχνοντας πόσο καλές σχέσεις είχε με τον αρχηγό…».
Ε) Αστικοί μύθοι: Οι φιλανθρωπίες της Χ.Α.
«…Την 1η Απριλίου, πριν από τις εκλογές, η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έχει στην πρώτη σελίδα κύριο θέμα με τίτλο «Πέτα τη γιαγιά… στη ΧΑ». Μια εντυπωσιακή φωτογραφία απεικονίζει ένα μέλος της ΧΑ με το μαύρο μπλουζάκι και τα σήματα της οργάνωσης να περιμένει δύο ηλικιωμένες κυρίες να κάνουν ανάληψη από ένα ΑΤΜ τράπεζας. Στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παναγιώτη Σαββίδη μαθαίνουμε πως οι γριούλες έχουν καλέσει την άμεση δράση της ΧΑ προκειμένου να πάνε ως την τράπεζα και να κάνουν με ασφάλεια μια συναλλαγή. Μία από τις κυρίες μιλά στον δημοσιογράφο και εξηγεί πως καλούν τη ΧΑ γιατί φοβούνται. Η οργάνωση τους εξασφαλίζει την ασφάλεια που δεν υπάρχει. …Η καλοκάγαθη και εξομολογητική κυρία που προσέφυγε στις υπηρεσίες της ΧΑ ονομάζεται Ερωφίλη Πλωμαρίτου. Όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του «Η Μαύρη Βίβλος της ΧΑ» ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαράς, η αυθορμήτως συνεντευξιαζόμενη κυρία δεν είναι άλλη από τη μητέρα του στελέχους του Μιχαλολιάκου και υποψήφιου βουλευτή Αλέξανδρου Πλωμαρίτη…»

Ζ) Ποίηση του Φύρερ
O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ
Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
οι ποιητές ξυπνούνε,
Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν                  
Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
Και αυτός στην μέση του ναού,
Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
Στο βάθρο του βωμού,
Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
Την ώρα δοξάζει της θυσίας
Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν
(Από τη ποιητική συλλογή “Η εξομολόγηση ενός εθνικού”. O ίδιος έχει προλογίσει και ‘Το Αστραφτερό Σκοτάδι Του Εωσφόρου’)
Στ) Τραγούδι του φίλου της κόρης του βουλευτικού ζεύγους Μιχαλολιάκου, βουλευτή Ματθαιόπουλου, που πήρε τη θέση του εκλεγμένου Σιώη (διορίστηκε υπάλληλος της Βουλής) με διαταγή του Φύρερ:
“Γαμώ τον Βίζενταλ
γαμώ την Άννα Φρανκ
γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ.
Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω
αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!
Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω
στο τείχος των Δακρύων θα ‘ρθώ να κατουρήσω.
Juden Raus! …”
Περισσοτερα  και  τα  σχολια   εδω

1 σχόλιο:

  1. καλημέρα

    μικρή η χώρα αργά ή γρήγορα θα μαθευτούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
    που να σκεπάσεις τις πομπές ούλες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ εκτονώνεστε ...